Over de praktijk

Behandelruimte
Alle Regenesis behandelingen vinden plaats in mijn praktijkruimte te Rotterdam. De behandelruimte is niet toegankelijk voor personen die moeilijk ter been zijn.

Behandeltijdstippen
Regenesis behandelingen worden in onderling overleg overdag ingepland en kunnen plaatsvinden op maandag, donderdag en vrijdag.

Locatie
De praktijkruimte is gevestigd op het volgende adres:

Regenesis® Praktijk Irene van der Horst
Cole Porterstraat 332
3069 ZD Rotterdam

Bereikbaarheid

De praktijk ligt op 5 minuten loopafstand van metrostation de Tochten te Rotterdam (metrolijn B).

De praktijk is ook makkelijk per auto te bereiken vanuit Gouda, Den Haag of Rotterdam via de A12 (afslag Zevenhuizen) of de A20 (afslag Nieuwerkerk a/d IJssel).

Parkeren voor de deur is mogelijk.


Tarieven Regenesis® Praktijk Irene van der Horst
De kosten voor de Regenesis® intake inclusief eerste behandeling is €75,00 inclusief BTW. Vervolgbehandelingen kosten € 75,00 per behandeling inclusief BTW te voldoen voorafgaande aan iedere behandeling. De kosten van Regenesis® therapie worden niet vergoed door de ziektekostenverzekering.

KVK-nummer: 73577472

Beroepscode


Disclaimer
Regenesis®-Touch, Regenesis®-Healing/therapie of welke vorm van energetische healing/therapie dan ook (hierna te noemen Regenesis® Healing) is niet bedoeld als vervanging voor acute medische interventie.

Regenesis® Healing is een gereedschap of middel, niet het enige middel. Regenesis® Healing sluit geen enkel ander middel uit. Indien je wilt stoppen met medicijnen, therapie of interventie van een andere discipline is dat iets tussen jou en de betreffende beoefenaar van deze andere discipline.

De Regenesis® Healing therapievorm neemt geen impliciete of expliciete bestaande verantwoordelijkheid over van andere therapeuten of therapievormen, inclusief interventies of medicatie. De therapievorm Regenesis® Healing heeft niet de intentie om een andere behandeling, interventie of medicatie te doorkruisen.

Hoewel Regenesis® Healing fantastische resultaten kan opleveren is het niet gegarandeerd dat het voor iedereen werkt.

Jij blijft ten allen tijde persoonlijk verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en voor wat je met Regenesis® Healing doet en de verantwoordelijkheid kan nimmer worden afgeschoven op de behandelaar of de mensen die het gepatenteerd hebben of uitgevonden.

Copyright: All rights reserved/Algemene voorwaarden van toepassing.

Aangesloten bij
Regenesis® Praktijk Irene van der Horst is aangesloten bij het collectief van alternatieve therapeuten: CAT.

Regenesis® Praktijk Irene van der Horst is aangesloten bij de beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering BAT en geschillencommissie WKKGZ.

Regenesis praktijk Irene van der Horst - klachtenportaal zorg

Regenesis® Praktijk Irene van der Horst
Cole Porterstraat 332
3069 ZD Rotterdam

L: Irene van der Horst
T: 06 – 10 30 30 19