Reviews

Ik ging naar Irene met het idee van “baat het niet, dan schaadt het niet”.

Ze legde mij uit wat het idee is achter Regenesis® en vertelde me hoe de behandeling zou gaan. Ze vermeldde daarbij dat het geen hokus pokus therapie is, maar dat je eigen lichaam zelf kan gaan zorgen voor herstel door zichzelf te corrigeren. Irene is daarbij ondersteunend doordat zij door energie door haar handen te sturen de “blue dot energy” in mijn lichaam activeert om mijn zelf genezend vermogen te stimuleren. Het resultaat zal zijn dat cellen zich weer gedragen waar zij oorspronkelijk voor bedoeld zijn.

Elke behandeling duurt ongeveer 1,5 uur en begint met “uitlijnen” (in balans brengen) van de ruggengraat en het bekken. De therapeut  staat achter je en activeert de “blue dot energy”, te beginnen bovenaan in de nek. Dan langzaam naar beneden, totdat de hele ruggengraat is afgewerkt. Verdere behandeling is liggend op de behandeltafel (maar het is geen massage).

Nadat ik in december 2017 te horen had gekregen dat mijn ziekte niet te genezen is (maar ook niet op korte termijn dodelijk), zat ik zwaar in de put. Dank zij de hulp van Irene is dat veranderd. Het resultaat is tot nu toe voor mij dat ik mijn krachten heb hervonden en met vertrouwen de toekomst tegemoet zie. Ik ben weer gaan sporten (wielrennen, hardlopen) en mijn prestaties gingen met sprongen vooruit. Zodanig zelfs, dat ik in april weer een volledige marathon kon lopen.

Het is natuurlijk niet gezegd dat mijn ziekte hierdoor zal genezen, maar het idee dat ik snel zou aftakelen en alleen maar achteruit zou gaan is omgeslagen in het gevoel van “dat zullen we nog wel eens zien”.

Ik heb inmiddels ongeveer 5 behandelingen ondergaan en kom elke keer met een tevreden gevoel en een hoop nieuwe energie thuis. Reden genoeg om nu nog niet te stoppen met het behandelingstraject.

W.


De ontvangst is erg prettig en Irene stelt je echt op je gemak. Ze neemt ruim de tijd om je klachten goed te inventariseren.

Tweemaal 4 behandelingen geboekt bij Irene i.v.m. mijn terugkerende klachten in linkerarm en nek/schouder door onder andere een muisarm. Voor mij was de Blue Dot Energy een nog onbekende wetenschap. 

Haar uitleg in de informatiefolder is hierover een helder en logisch verhaal dus als alternatief voor de behandeling door de reguliere fysiotherapeut, een intakegesprek gevraagd. Ontvangst is prettig en Irene stelt je op je gemak. Het intakegesprek zelf is uitgebreid en professioneel. Ze neemt ruim de tijd je klachten goed te inventariseren.

De behandelruimte is hygiënisch, rustgevend en adequaat ingericht.  De behandeling(en) zelf heb ik als prettig en niet belastend ervaren. Kleding uittrekken is niet aan de orde behalve je jas en schoenen natuurlijk. 

Ook Irene geeft “huiswerk” op in de vorm van bepaalde oefeningen net als de fysiotherapeut. Alleen niet alle oefeningen zijn specifiek voor je klachtengebied maar ook voor de rest van je lichaam en zijn goed te doen. 

Ook na elke behandeling stelt ze nog een aantal vragen wat haar weer info geeft hoe je het ervaart en wat eventueel aangepast wordt in het behandelplan. Het uiteindelijke resultaat was dat ik geen klachten meer had van mijn muisarm. Je wordt jezelf meer bewust van hoe je lichaam werkt en heb dit zo ook ervaren tijdens de behandelingen. Ik ben niet echt een sporter maar inmiddels wel een stuk soepeler geworden als fijne bijkomstigheid.

Nancy


Ik kan Irene zeker aanbevelen bij chronische pijnklachten.

In verband met chronische pijnklachten in mijn onderrug en schoudergebied heb ik een aantal behandelingen laten ondergaan door Irene van der Horst, Regenesis® Master Practitioner.

Mijn ervaringen zijn erg positief. Irene luistert goed en aandachtig, is rustig. Ze neemt samen met mij haar plan door, legt goed uit wat ze gaat doen en waarom dit gaat gebeuren. Er heerst een open en ontspannen sfeer in haar behandelruimte. Naast haar behandeling geeft ze ook adviezen om zelf oefeningen te doen en ook zeker hoe om te gaan met de pijnklachten.

De klachten in mijn onderrug zijn zo goed als verdwenen. De klachten in mijn schoudergebied zijn een stuk verminderd.

Ik kan Irene dan ook zeker aanbevelen bij chronische pijnklachten.

HansDe combinatie van de rust en begrepen voelen, geeft het gevoel van vertrouwen en veiligheid.

Mijn naam is Myrthe en ik heb een aantal behandelingen gehad bij Irene. Mijn klachten gingen vooral over mijn nekpijn, wat vaak in combinatie was met hoofdpijn, maar ook buikklachten. Irene nam altijd de tijd voor mij. Tijdens de gesprekken, tijdens de behandelingen, maar ook daarbuiten. Ik kon altijd bij haar terecht met vragen, hierdoor voelde ik mij begrepen. Speciaal voor de behandelingen heeft zij een kamer die rustgevend ingericht is. Je mag zelf ook aangeven of je muziek tijdens de behandeling wilt beluisteren. De combinatie van de rust en begrepen voelen, geeft het gevoel van vertrouwen en veiligheid. De behandelingen hebben mij enorm geholpen. Naast dat ik minder last van mijn klachten kreeg, kreeg ik ook een enorme boost energie. Ik ben haar nog steeds dankbaar en daarom beveel ik behandeling door Irene ook aan aan jou.

Myrthe


Irene heeft duidelijk veel kennis van zaken.

Onlangs heb ik Regenesis® behandeling mogen ondergaan bij Irene van der Horst. De behandeling was rustgevend en ik heb het als heel prettig ervaren. Irene heeft duidelijk veel kennis van zaken. Ik merkte gelijk al dat er veel gebeurde in mijn lichaam. Door haar warme persoonlijkheid voel je je ook meteen op je gemak. Ik zou het iedereen willen aanraden om het te proberen.

BrigitteAl na de 1e behandeling merkte ik dat ik me beter ging voelen, de pijnklachten waren weg. Dat gevoel heeft zich voortgezet in  de volgende behandelingen.

Ik ben op jouw aanraden een aantal keren bij je geweest voor een behandeling. Omdat ik na een operatie weer in balans wilde komen, mijn pijnklachten wilde verminderen én ik mijn oude energielevel weer terug wilde hebben. De 1e behandeling vond ik best ingrijpend. Het was enerzijds vermoeiend, maar anderzijds ook voor mij bijzonder om te ervaren dat ik ‘warmte’ door mijn lichaam voelde stromen. Al na de 1e behandeling merkte ik dat ik me beter ging voelen, de pijnklachten waren weg. Dat gevoel heeft zich voortgezet in  de volgende behandelingen. Resultaat: na 3 behandelingen voelde ik me een stuk sterker, zekerder van mijn lichaam en had een groot deel van mijn energie weer terug. Ik wil je nog meegegeven dat ik me tijdens de behandelingen veilig en vertrouwd bij je heb gevoeld. Jouw rustige, duidelijke benadering i.c.m. een relaxed muziekje en een lekkere bank om op te liggen waren daar de basis voor. Ik kom zeker bij je terug als ik dat weer nodig zou zijn.

Gonnie

Ik ben van de pijn af! Een echte aanrader.

Ik ben bij Irene onder behandeling geweest voor een pijnlijke knie. Het heeft wat tijd nodig gehad maar ik ben van de pijn af!! Ook last van slapende armen. Dit was na 1 behandeling geheel en al weg! Daarnaast zijn de behandelingen ook heel ontspannend. Irene is een warme en gezellige therapeut. Ze is ontspannen, zegt van te voren wat ze allemaal gaat doen en is eerlijk. Ze geeft je ook tips mee voor thuis. De praktijk ruimte is comfortabel met een heerlijk ontspannend muziekje op de achtergrond. Kortom…een echte aanrader!!

Patricia

Irene heeft een goed luisterend oor en stelt de juiste vragen.

Ik heb de behandelingen van Irene als zeer prettig ervaren. Zij heeft een goed luisterend oor en stelt onderzoekend de juiste vragen. Zij heeft mij geleerd anders te kijken naar mijn probleem/klacht. Een vrouw met kennis en gevoel voor haar werk. Dat zie je terug in bijvoorbeeld dat ze alles netjes afmaakt tijdens de behandeling en daarbij ook dingen noteert op papier voor de cliënte. Hygiene staat bij haar voorop.

Anoniem december 2021


Regenesis® Praktijk Irene van der Horst
Cole Porterstraat 332
3069 ZD Rotterdam

L: Irene van der Horst
T: 06 – 10 30 30 19