Veelgestelde vragen

Hoe maak ik een afspraak?
Je kunt Irene een mail sturen via onderstaande button of bellen. Zij zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen en een afspraak met je plannen.


Hoeveel behandelingen zijn nodig?
Op basis van de intake stel ik een behandelplan op dat ik met je deel. In principe plannen we 4 behandelafspraken. Mocht echter een volgende behandeling niet meer nodig zijn dan zal ik dit met je afstemmen.

Het kan ook blijken dat er meer behandelingen nodig zijn om je doel te bereiken. In overleg kunnen de behandelingen dan gepland worden met een interval van 2 of 3 weken.


Hoe lang duurt een Regenesis® behandeling?
De eerste afspraak zal ongeveer 2 uur duren in verband met de intake en de daarop aansluitende eerste behandeling. De daarop volgende behandelingen zullen ongeveer anderhalf uur duren.


Is er een wachttijd direct voorafgaande aan de behandeling?
Omdat wij een afspraak voor de behandeling maken op een vast aanvangstijdstip is er geen wachttijd op het moment dat je bij de praktijk aankomt.


Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?
Het is wenselijk dat er tussen de eerste en de tweede behandeling 3 à 4 dagen zit. De afspraken daarna kunnen met een interval van een week plaatsvinden.


Moet ik iets meenemen, doen of laten?
Neem iets te eten mee voor na de behandeling. Zorg voor een goede persoonlijke hygiëne, geen parfum gebruiken.


Moet ik mij uitkleden?
Je hoeft je niet uit te kleden. Doe bij voorkeur wel makkelijke kleding aan zoals bijvoorbeeld een T-shirt, een legging of joggingbroek en sokken.


Wat zijn mogelijke aanvangstijden van de behandeling?
Maandag om: 10:00 uur, 14:00 uur en 17:00 uur
Donderdag om: 10:00 uur, 14:00 uur en 17:00 uur
Vrijdag om: 10:00 uur

Afspraken in de avond zijn niet mogelijk.


Wat kan ik verwachten na de behandeling?
Je lichaam kan reageren bijvoorbeeld met wat veranderde ontlasting. Veel water drinken is daarom goed, ook om de losgemaakte afvalstoffen af te voeren.


Ik ben moeilijk ter been, is dat een probleem?
Als dat het geval is, overleg op voorhand even met Irene over wat de mogelijkheden zijn. De behandeling vindt plaats op de tweede verdieping, dus twee trappen op lopen.


Kan ik iemand meenemen?
Dit is niet mogelijk, omdat er geen wachtruimte is. Er is een winkelcentrum in de buurt waar een begeleider een kopje koffie kan drinken. Na de behandeling kun je contact opnemen met degene die je komt op halen. In het geval van behandeling van een kind is uiteraard de aanwezigheid van een ouder wenselijk en toegestaan in overleg met Irene.


Hoe moet ik betalen?
Irene stuurt je op de dag van de afspraak vóór de behandeling een sms-betaalverzoek (voorkeurswijze). Voorafgaand aan de behandeling contant betalen mag natuurlijk ook.


Wordt de behandeling vergoed door de verzekering?
De behandeling wordt bij Irene niet vergoed door de ziektekostenverzekeraar.


Wat moet ik doen als ik niet kan?
Bij verhindering of ziekte dien je 24 uur van tevoren af te bellen of te mailen. Als er niet binnen 24 uur afgezegd wordt zal het consult bij je in rekening gebracht worden.


Lijkt het op Reiki?
Regenesis® is geen Reiki maar echt een andere tak van sport.


Is het zweverig?
Nee het is geen zweverig gedoe bij Irene, ze is gewoon een hele nuchtere Rotterdamse. Ze werkt ook in een ziekenhuis als verpleegkundige-A. Een behandeling is leuk, omdat je met je herstel bezig bent. Er mag gelachen worden 🙂

Regenesis® Praktijk Irene van der Horst
Cole Porterstraat 332
3069 ZD Rotterdam 

L: Irene van der Horst
T: 06 – 10 30 30 19